Erfaring med: Rep. af Iphone 4S

Jeg havde for et par måneder siden et problem med min daværende telefon. Jeg synes ikke at den ville lade ordentligt op. Jeg synes den havde set bedre dage, men jeg havde på daværende tidspunkt ikke penge til at investere i en telefon som ville forbedre situationen ret meget. Jeg besluttede mig for at se om jeg ikke selv kunne få den til at lagre strømmen lidt bedre ved at slukke for så mange ubrugbare programmer, men dette hjalp kun en lille smule, så jeg søgte råd hos min far. Min teknologiske kunnen er ikke så høj, og han mente at jeg bare skulle have skiftet batteriet i telefonen. Han gav mig muligheden for at han kunne skifte det, men jeg syntes ikke at det var en god idé på det tidspunkt. Jeg havde som sagt intet alternativ så professionel hjælp var det eneste som var tilbage af muligheder. Jeg søgte hjælp i CC-trading og de havde præcis det batteri som skulle bruges. Det tog ikke lang tid før det var skiftet, 30 minutter – 45 minutter. Jeg blev i butikken for at se på nogle andre ting som de havde til telefoner. Jeg endte med at købe et cover til min telefon, så jeg slog 2 fluer med et smæk. Jeg fik så god en behandling i butikken, at jeg helt sikkert kan anbefale CC-trading. Jeg vidste ikke så meget omkring telefoner eller skiftning af batterier, så det var helt sikkert en fordel at kunne stille lidt spørgsmål omkring pris og udskiftning. De svarede selvfølgelig på mine spørgsmål og jeg fik sådan set bare et rigtig resultat samt en god oplevelse ud af mit besøg hos CC-trading. Som sagt er det min daværende telefon som der tales om, og det er grundet at jeg ikke synes jeg ville kaste flere penge efter den. Jeg kom til at tabe den og det gjorde at skærmen flækkede. Så tænkte jeg at jeg ville købe en ny, men batteriet fejlede aldrig noget efter jeg fik det skiftet og sådan set var det en god telefon at have efter udskiftningen.