Erfaring med: Rep. af iphone 5S

Jeg havde sidste år en iPhone 5S. Det var en telefon som jeg var glad for, men den havde også mange skader i løbet af sin tid. Først flækkede skærmen og jeg søgte ikke professionel hjælp. Jeg fik den lavet af en ven som kunne den slags ting og alt virkede helt fint. Det som jeg ikke vidste var at kvalitet på skærmen og håndværket ikke holdt ret godt. Jeg blev nødt til at få den skiftet igen ikke lang tid efter fordi følsomheden på skærmen ikke fungerede ordentligt. Jeg søgte hjælp hos CC-trading, da de lå i mit nærområde og at jeg synes at jeg ville prøve noget nyt. Mit indtryk var at du havde styr på det som de lavede og jeg forhørte mig om pris og tid i butikken. Jeg fik et præcist svar og valgte at lade min telefon være der til næste dag hvor jeg ville afhente min reparerede telefon igen. Jeg kom derefter tilbage dagen efter hvor jeg testede hvorvidt min telefon havde en god følsomhed på skærmen for at tjekke kvaliteten. Den var så god som da jeg købte den og jeg takkede af derfra. Jeg synes helt sikkert at CC-trading laver en rigtig godt håndværk når det kommer til kvaliteten af udskiftningerne og dette gøres samtidig med at deres holdes en god tid og der bliver givet en rigtig god service. Det resultat som jeg fik ud af mit besøg i CC-trading, er helt sikkert et resultat som kunne bruges og selvom jeg ikke har min iPhone 5S længere, virker den stadig. Den er blevet givet videre til et andet familiemedlem som siger at den fungerer helt som den skal og ikke giver nogle problemer. Sådan set har jeg ikke rigtig noget negativt at sige omkring mit besøg hos CC-trading og det er helt sikkert en forhandler som jeg vil anbefale hvis man har et problem med sin telefon som man ikke kan løse. Ud fra mit besøg hos CC-trading kan jeg sige at hvis min nuværende telefon giver mig nogle problemer, så er det stedet at gå til.