Erfaring med: Rep. af iphone 5

Min iPhone 5 er en telefon som jeg har været og er rigtig glad for. Den passer rigtig godt til mine formål og jeg vil ikke ud og investere i en ny telefon, når min iPhone 5 har alt det som jeg skal bruge. Det som jeg kom ud for for en måned siden, var at jeg var på vej hjem fra arbejde, da jeg taber min telefon ud af en løs lomme i min jakke. Den falder selvfølgelig ned på jorden og jeg samler den efterfølgende op. Der er selvfølgelig kommet en stor rids lige midt på skærmen. Det er rigtig irriterende at den var placeret hvor den var, men der var ikke rigtig noget at gøre ved det. Havde det været i kanten, ville det ikke kræve en reparation, men siden det hæmmer synet på skærmen søgte jeg hjælp i CC-trading. Jeg har fået min gamle telefon lavet der to gange før, og jeg synes at deres service er rigtig god. Jeg tager som altid ned i butikken og snakker omkring omfanget af skaden og får at vide at jeg skulle komme tilbage dagen efter. Det var lige op til lukketid, så der var ikke noget at gøre. Jeg kommer tilbage dagen efter og jeg modtager min telefon med en ny skærm på, og jeg prøver selvfølgelig at teste hvordan reaktionen på skærmen er. Den er ligesom før og dette gør at jeg kan tage derfra med et smil på læben og en god oplevelse mere. Det er altid en bonus hvis man går et produkt tilbage som fungerer rigtig godt. Jeg synes specielt at behandlingen i butikken står som et stort plus samt at håndværket omkring omskiftning er lykkedes så godt, er noget at bide mærke i. Efter dette har jeg haft telefonen i et stykke tid og den kører bare derud af. Hvis man har problemer med sin telefon, om det er et uheld eller slid, kan man helt sikkert komme til CC-trading og få hjælp. Der bliver i hvert fald ikke skåret på kvaliteten af både materiale eller iPhone 5 service.