Erfaring med: Rep. af iphone 4

Jeg passede altid rigtig godt på min iPhone 4 og der var aldrig noget i vejen med den. For 3 uger siden, fik jeg bare det problem at jeg ikke kunne høre folk så godt i min højtaler ved øret, som jeg kunne før og så tænkte jeg at jeg bare kunne bruge den anden højtaler til at tale med folk. Der er bare det problem at man ikke vil dele alle samtaler med alle og at jeg så kun kunne snakke med folk når jeg var alene. Jeg kiggede lidt på mulighederne. Der var selvfølgelig muligheden for at købe en ny brugt telefon. Det gik ikke, da jeg ikke lige havde pengene som skulle til. Så var det enten at nøjes med at kunne snakke med folk når jeg var alene eller at få den lavet. Jeg valgte selvfølgelig at få den lavet og det skete hos CC-trading, da jeg havde hørt godt om dem. Jeg tog ned i butikken og de havde en ny højtaler på lager. Derfor tog det ikke lang tid at få den skiftet, så jeg tog hjem og hentede den dagen efter. Det var lige før lukketid, så jeg ventede til dagen efter. Da jeg fik min telefon tilbage og skulle prøve højtaleren, virkede det hele som det skulle. Det var en rigtig dejlig følelse at man kan lægge sin ejendel i hånden på nogen, og at man så får et virkelig godt resultat. Det gør også at man vil bruge samme firma næste gang. Jeg vil i hvert fald bruge CC-trading næste gang der er noget ved min telefon. Nu er der gået 3 måneder siden jeg fik min telefon lavet hos CC-trading og der var ikke været andet. Højtaleren fungerer helt som den skal og jeg igen snakke i telefon med folk uden at have min telefon på medhør. Den gode betjening som jeg fik fra CC-trading har helt sikkert gjort at jeg vil komme tilbage og eventuelt råde mine venner til at gå til CC-trading med deres problemer med deres telefoner hvis disse skulle opstå.