Erfaring med: Rep. af iphone 3/3S

Jeg har en iPhone 3S som flækkede skærmen ved en uheldig episode. Jeg kom til at tabe den på vej ned af trappen og så tabte jeg den ned på gulvet. Da jeg så på skærmen bagefter, var den fuldstændig splintret. Det var selvfølgelig rigtig træls og en rigtig træls ting at skulle tage sig af, men jeg var så heldig at CC-trading kunne hjælpe mig. Jeg tog ned i butikken og viste dem telefonen og jeg fik ad vide at jeg skulle vente lidt tid på at skærmen kom hjem. Jeg ventede dernæst på at skærmen kom hjem og at jeg kunne få den skiftet. Der var selvfølgelige andre reparatører som jeg kunne have valgt, men jeg vidste fra en tidligere episode med en ven’s telefon, at de er til at stole på og at arbejdet bliver gjort ordentligt. Jeg ventede og jeg fik et svar om at skærmen var kommet hjem. Jeg tog igen ned i butikken og fik ad vide at jeg skulle enten vente i 30-45 minutter, eller komme tilbage dertil. Jeg tog derfor på indkøb og fik det ordnet i mellemtiden og derfor kom jeg tilbage. Det var en rigtig god oplevelse at få sin gamle telefon tilbage. Jeg er rigtig glad for den og selvom den er gammel, så virker den til mine behov. Behandlingen som jeg fik af CC-trading var rigtig god og det er helt sikkert et sted som jeg vil komme tilbage til hvis jeg møder andre problemer med min telefon. Det var helt sikkert en bonus at man kunne få sin telefon tilbage i en god stand, og det var fantastisk at jeg kunne få den tilbage så hurtigt. Det er altid bedre at kunne få sin tilbage uden en flækket skærm, så man kan udnytte sin telefon til det som den kan. Det som jeg rigtig godt kunne lide omkring mit besøg i butikken var en betjening og gode informationer. Det er noget som jeg sætter meget pris på. Telefonen har virket lige siden besøget og der har ikke været nogle problemer med kvaliteten af skærmen i forhold til originalen.