Blog

Sådan kan din telefonskærm repareres

Udskiftning af glas på en iPhone er noget nær den skade, der forekommer i ni ud af ti tilfælde, når en kunde besøger en reparatør i håb om at få foretaget en mobil reparation. Glasset er meget udsat, når telefonen tabes eller slås ind mod eksempelvis et bord, et hjørne eller andre genstande. Det er trods alt kun glas, hvorfor skærmen altid vil være udsat. Det er en tendens, der for mange kan være frustrerende og uforståelig. Omvendt vil det også virke urealistisk og gammeldags at navigere på en SmartPhone uden glas – specielt når vi er rundet det tyvende århundrede, hvor teknologien for alvor har sat sine spor i individernes bevidsthed.

Displayet kan være defekt på flere forskellige måder. I det nedenstående vil vi forsøge at uddybe, hvilke skader, der typisk er tale om, når skærmen på en iPhone eller anden SmartPhone er defekt. Skaderne og konsekvenser eller defekten, som følge af skaden, er typisk den samme uanset om der er tale om Apple iPhone, Sony Xperia, OnePlus, Samsung Galaxy, Nokia Lumia eller en helt anden producent.

Touchen er defekt, men der er billede på skærmen

Denne skade forekommer ofte, hvis telefonen slås ind mod en genstand, hvor der enten kommer en flænge i skærmen eller glasset knuses helt. Det kan sågar være tilskrækkeligt med en enkelt ridse i skærmen. Dog vil det være sjældent, at denne touchfejl forekommer på baggrund af en sådan ubetydelig skade. Sony Xperias SmartPhone har døjet med, at touchen bliver ubrugelig lige så snart, der kommer en mindre skade på skærmen. Til gengæld fungerer LCD-skærmen ganske fint på trods af den smadrede skærm. Det kan være frustrerende at være i besiddelse af en telefon med en så lille kosmetisk skade, som alligevel kan gøre enheden mere eller mindre ubrugelig, fordi det ikke er muligt at navigere på telefonen. Det eneste løsning herpå er at få sin mobil repareret, så skærmen igen kan blive brugbar og komme til at køre som tidligere.

Glasset er smadret, men telefonen virker upåklageligt

Mange oplever, at de taber telefonen, men at mobilen i princippet virker helt fint som tidligere. I sådanne tilfælde vil der være tale om en kosmetisk skade. Det kan sammenlignes med at køre rundt i en bulet bil – der sker ikke rigtigt noget ved det, men det ser ikke alt for godt ud. Mobilbrugere frygter, at der kan forekomme yderligere skade på telefonen, hvis den ikke bliver repareret, men det vil dog ikke altid være betydningsfuldt. I mange tilfælde vil det have en ubetydelig effekt, hvorvidt enheden repareres eller ej. Dog skal man være indforstået med, at glasskår kan sætte sig i fingrene og forårsage skader herpå. Det vil være en smagssag, hvorvidt man ønsker sin mobil repareret eller ej. Der kan med tiden ske skade i touchen, hvorfor dette kan kræve et senere skærmskifte, men ellers bør skaden ikke have en større effekt på de øvrige dele i telefonen.

Intet billede på skærmen, men glasset er intakt

Denne defekt ses ofte, hvis telefon har fået et slag eller har været tabt. Samsung Galaxys ultratynde LCD-skærm, som er displayet, der viser billedet på telefonen, er meget sårbar overfor slag. Det viser sig ofte, at glasset holder bedre end selve billedskærmen. Derfor vil en sådan skade typisk kræve en udskiftning af skærmen på din mobil telefon, da der ellers ikke vil være billede på enheden. Denne skade kan typisk identificeres ved at ringetoner, vibrationer og lignende fungerer på normalvis – bortset fra der ikke dukker noget op på skærmen. Det kan sågar være muligt at tilkoble enheden til en ekstern monitor, der kan vise skærmbillede. Dog har SmartPhone-producenterne ofte lavet det så smart, at man skal godkende på telefonen, at en computer eksempelvis må få adgang til enheden, hvilket ofte kan vise sig ikke at være muligt, da der ikke kan navigeres på skærmen.

Glasset er smadret og der er intet billede på telefonen

Det lyder voldsomt, og tårerne kan allerede være trillet ned af kinden, fordi det umiddelbart kan virke som et afsluttet forhold med den højtelskede telefonen. Tag det bare roligt – denne skade behøver nødvendigvis ikke at være mere skadelig end de foregående, fordi både på langt de fleste mobiltelefoner vil en professionel tekniker med respekt for sig selv udskifte såvel glas- som billedekærm. Derfor vil prisen i de fleste tilfælde være den samme uanset, hvilken skade din SmartPhone lider af.

 

Erfaring med: Rep. af iphone 4

Jeg passede altid rigtig godt på min iPhone 4 og der var aldrig noget i vejen med den. For 3 uger siden, fik jeg bare det problem at jeg ikke kunne høre folk så godt i min højtaler ved øret, som jeg kunne før og så tænkte jeg at jeg bare kunne bruge den anden højtaler til at tale med folk. Der er bare det problem at man ikke vil dele alle samtaler med alle og at jeg så kun kunne snakke med folk når jeg var alene. Jeg kiggede lidt på mulighederne. Der var selvfølgelig muligheden for at købe en ny brugt telefon. Det gik ikke, da jeg ikke lige havde pengene som skulle til. Så var det enten at nøjes med at kunne snakke med folk når jeg var alene eller at få den lavet. Jeg valgte selvfølgelig at få den lavet og det skete hos CC-trading, da jeg havde hørt godt om dem. Jeg tog ned i butikken og de havde en ny højtaler på lager. Derfor tog det ikke lang tid at få den skiftet, så jeg tog hjem og hentede den dagen efter. Det var lige før lukketid, så jeg ventede til dagen efter. Da jeg fik min telefon tilbage og skulle prøve højtaleren, virkede det hele som det skulle. Det var en rigtig dejlig følelse at man kan lægge sin ejendel i hånden på nogen, og at man så får et virkelig godt resultat. Det gør også at man vil bruge samme firma næste gang. Jeg vil i hvert fald bruge CC-trading næste gang der er noget ved min telefon. Nu er der gået 3 måneder siden jeg fik min telefon lavet hos CC-trading og der var ikke været andet. Højtaleren fungerer helt som den skal og jeg igen snakke i telefon med folk uden at have min telefon på medhør. Den gode betjening som jeg fik fra CC-trading har helt sikkert gjort at jeg vil komme tilbage og eventuelt råde mine venner til at gå til CC-trading med deres problemer med deres telefoner hvis disse skulle opstå.

Erfaring med: Rep. af iphone 3/3S

Jeg har en iPhone 3S som flækkede skærmen ved en uheldig episode. Jeg kom til at tabe den på vej ned af trappen og så tabte jeg den ned på gulvet. Da jeg så på skærmen bagefter, var den fuldstændig splintret. Det var selvfølgelig rigtig træls og en rigtig træls ting at skulle tage sig af, men jeg var så heldig at CC-trading kunne hjælpe mig. Jeg tog ned i butikken og viste dem telefonen og jeg fik ad vide at jeg skulle vente lidt tid på at skærmen kom hjem. Jeg ventede dernæst på at skærmen kom hjem og at jeg kunne få den skiftet. Der var selvfølgelige andre reparatører som jeg kunne have valgt, men jeg vidste fra en tidligere episode med en ven’s telefon, at de er til at stole på og at arbejdet bliver gjort ordentligt. Jeg ventede og jeg fik et svar om at skærmen var kommet hjem. Jeg tog igen ned i butikken og fik ad vide at jeg skulle enten vente i 30-45 minutter, eller komme tilbage dertil. Jeg tog derfor på indkøb og fik det ordnet i mellemtiden og derfor kom jeg tilbage. Det var en rigtig god oplevelse at få sin gamle telefon tilbage. Jeg er rigtig glad for den og selvom den er gammel, så virker den til mine behov. Behandlingen som jeg fik af CC-trading var rigtig god og det er helt sikkert et sted som jeg vil komme tilbage til hvis jeg møder andre problemer med min telefon. Det var helt sikkert en bonus at man kunne få sin telefon tilbage i en god stand, og det var fantastisk at jeg kunne få den tilbage så hurtigt. Det er altid bedre at kunne få sin tilbage uden en flækket skærm, så man kan udnytte sin telefon til det som den kan. Det som jeg rigtig godt kunne lide omkring mit besøg i butikken var en betjening og gode informationer. Det er noget som jeg sætter meget pris på. Telefonen har virket lige siden besøget og der har ikke været nogle problemer med kvaliteten af skærmen i forhold til originalen.

Reparation af iphone 5

Det er efterhånden et par år siden at Apple lancerede deres iPhone 5 model. Denne model var den første model til at have en større skærm end den som man så på 4/4S modellerne. Selvfølgelig kommer der enkelte skader på ens telefon i løbet af telefonens levetid, men dette gør ikke noget i forhold til at man kan få disse lavet, så det ikke længere er et problem. Man kan nemlig få skiftet en god del af de dele som er i en iPhone 5. Det kunne være at man har en skærm som enten har en masse på ridser på grund af at den er blevet brugt i lang tid eller at skærmen simpelt hen er splintret på grund af at man har været så uheldig at man har tabt den. Dette skal dog ikke stoppe folk i at få deres telefon tilbage i stand og hos CC-trading, kan man sagtens få lavet sin iPhone lavet i stand igen.

Det kunne også være at man skulle have skiftet sine knapper på telefonen eller have skiftet batteriet, da disse tit bliver slidt meget med tiden og dette gør at man har en væsentlig dårligere oplevelse med telefonen. Batteriets kvalitet har rigtig meget at sige hvorvidt telefonen fungerer optimalt eller ej.

Andre ting som man kan få ordnet hos CC-trading er højtalere, kamera og mikrofon. Disse har noget at gøre med hvor god telefonen er til det formål at producere den lyd eller det billede som skal ind og ud af telefonen og hvis man bruger disse funktioner tit, burde man overveje at få dette lavet så man igen kan gøre brug af disse funktioner. Der er ikke noget som er værre end at miste en funktion som man bruger meget i sin telefon.

Der er også andre ting som man kan få ordnet og disse er: Antenne, vibrator og laderstikket. Det er rigtig træls ikke at have antennen i orden da denne kommunikerer data til omverdenen. Vibratoren er noget som man kan lave med, men den er meget praktisk at have. Laderstikket er rigtig træls at miste, da dette gør at man mister sin telefon, da strømmen ikke længere kan blive opladt i telefonen. Heldigvis er der folk til for at reparere iPhone 5.

Reparation af iphone 4S

iPhone 4S er efterhånden en ældre model i rækken af iPhone modeller. Det vil også sige at man i de fleste tilfælde vil kunne se at telefonen har et par skræmmer eller andre typer skader. Dette sker typisk på telefoner af en ældre dato og dette er også tilfældet omkring de fleste telefoner af denne model. Dog skal dette ikke holde dig fra at få din telefon fixet så den igen fungerer så optimalt så muligt. En reparation kan være alt fra at få skiftet skærm til at få skiftet højtaler. Det behøver ikke at være performance man ændrer på, men det kan også være det ydre.

 

Hos CC-trading kan man få skiftet en række ting. Det er alt fra ydre modifikationer som skærme og bagsider til højtalere, mikrofoner, kamera og knapper. Skærme og bagsider kan blive beskadiget af flere årsager. Det kan være ridser fra brug over en længere periode eller det kan være uheld som at man kommer til at tabe sin telefon. Ud fra begge kan man få sin telefon ordnet hos CC-trading og få sat en ny skærm eller bagside på, så ens telefon fungerer optimalt. Denne skade hæmmer i nogle tilfælde performance, men er typisk en kosmetisk ændring.

Når man skal have lavet højtalere, mikrofoner, knapper eller kamera, er det fordi disse hæmmer det som telefonen skulle kunne. Det er træls at mangle en af disse, da de har en vigtig funktion for telefonen. Knapperne bliver tit beskadiget på grund af brug og dette kommer derfor med tiden og de andre komponenter bliver også slidt over tiden. Disse komponenter kan også skiftes og dette skaber en øgning i brugbarhed i forhold til hvis man skulle undvære en af disse.

Det er vigtigt at man får ordnet sin telefon, da det er rigtig træls hvis man ikke kan komme til udnytte alle de muligheder som en telefon medfører og på den måde er hæmmet. Man kan dog altid få en fejanalyse hvor der findes ud af hvad fejlen er, og derfor kan man finde en løsning på problemet og på den måde blive mere tilfreds med sin telefon.

Erfaring med: Rep. af iphone 5S

Jeg havde sidste år en iPhone 5S. Det var en telefon som jeg var glad for, men den havde også mange skader i løbet af sin tid. Først flækkede skærmen og jeg søgte ikke professionel hjælp. Jeg fik den lavet af en ven som kunne den slags ting og alt virkede helt fint. Det som jeg ikke vidste var at kvalitet på skærmen og håndværket ikke holdt ret godt. Jeg blev nødt til at få den skiftet igen ikke lang tid efter fordi følsomheden på skærmen ikke fungerede ordentligt. Jeg søgte hjælp hos CC-trading, da de lå i mit nærområde og at jeg synes at jeg ville prøve noget nyt. Mit indtryk var at du havde styr på det som de lavede og jeg forhørte mig om pris og tid i butikken. Jeg fik et præcist svar og valgte at lade min telefon være der til næste dag hvor jeg ville afhente min reparerede telefon igen. Jeg kom derefter tilbage dagen efter hvor jeg testede hvorvidt min telefon havde en god følsomhed på skærmen for at tjekke kvaliteten. Den var så god som da jeg købte den og jeg takkede af derfra. Jeg synes helt sikkert at CC-trading laver en rigtig godt håndværk når det kommer til kvaliteten af udskiftningerne og dette gøres samtidig med at deres holdes en god tid og der bliver givet en rigtig god service. Det resultat som jeg fik ud af mit besøg i CC-trading, er helt sikkert et resultat som kunne bruges og selvom jeg ikke har min iPhone 5S længere, virker den stadig. Den er blevet givet videre til et andet familiemedlem som siger at den fungerer helt som den skal og ikke giver nogle problemer. Sådan set har jeg ikke rigtig noget negativt at sige omkring mit besøg hos CC-trading og det er helt sikkert en forhandler som jeg vil anbefale hvis man har et problem med sin telefon som man ikke kan løse. Ud fra mit besøg hos CC-trading kan jeg sige at hvis min nuværende telefon giver mig nogle problemer, så er det stedet at gå til.

Reparation af iphone 6

Reparationer af telefoner er noget som de fleste mennesker kommer ud for når man har en telefon i en længere eller kortere periode. Det er noget som kan ske for alle og det er noget som man ikke kan forudse hvorvidt sker for en eller ej. Sådan set er det sådan at man hvis man kommer ud en skade på ens telefon, er det en god ide at få den repareret hurtigst muligt, for at mindske andre skader. Dette henvender sig specielt til skader på knapperne. Hvis man ikke får den ene repareret, kommer man til at bruge den mere, og dette slider rigtig meget på den anden knap. Hvis man ønsker at få en god kvalitet på ens reparationer, er CC-trading et godt sted at få sin telefon lavet. Der laves alt fra skærme til antenner og mikrofoner, så hvis man ønsker at få sin telefon lavet og at man ikke er sikker på at ens skade kan repareres, kan man få et fejltjek hos CC-trading og så ses der på hvorvidt skaden kan laves. Det som der er med skader, er at man ikke altid ved om det som der skiftes har den rette kvalitet, men hos CC-trading er der fokus på at man laver tingene ordentligt og at tingene fungerer som de skal. Dette gør at man helt sikkert ville kunne aflevere en iPhone 6 og få et resultat af udskiftning som man kan være tilfreds med og som man ikke skal have lavet om. Det kunne være at man har tabt sin telefon og at skærmen derfor er gået i stykker. Det skal man ikke være så træt af, for man kan få det ordnet til en rimelig pris og med en god service. Hos CC-trading stiles der efter at give en så god service på en god tid, men uden at man går på kompromis med kvalitet af det produkt som kunden får. Dette er med til at give et godt indtryk som man kan være glad for og give et produkt som fungerer helt optimalt. En reparation hos CC-trading er en reparation man kan regne med.

Erfaring med: Rep. af iphone 5

Min iPhone 5 er en telefon som jeg har været og er rigtig glad for. Den passer rigtig godt til mine formål og jeg vil ikke ud og investere i en ny telefon, når min iPhone 5 har alt det som jeg skal bruge. Det som jeg kom ud for for en måned siden, var at jeg var på vej hjem fra arbejde, da jeg taber min telefon ud af en løs lomme i min jakke. Den falder selvfølgelig ned på jorden og jeg samler den efterfølgende op. Der er selvfølgelig kommet en stor rids lige midt på skærmen. Det er rigtig irriterende at den var placeret hvor den var, men der var ikke rigtig noget at gøre ved det. Havde det været i kanten, ville det ikke kræve en reparation, men siden det hæmmer synet på skærmen søgte jeg hjælp i CC-trading. Jeg har fået min gamle telefon lavet der to gange før, og jeg synes at deres service er rigtig god. Jeg tager som altid ned i butikken og snakker omkring omfanget af skaden og får at vide at jeg skulle komme tilbage dagen efter. Det var lige op til lukketid, så der var ikke noget at gøre. Jeg kommer tilbage dagen efter og jeg modtager min telefon med en ny skærm på, og jeg prøver selvfølgelig at teste hvordan reaktionen på skærmen er. Den er ligesom før og dette gør at jeg kan tage derfra med et smil på læben og en god oplevelse mere. Det er altid en bonus hvis man går et produkt tilbage som fungerer rigtig godt. Jeg synes specielt at behandlingen i butikken står som et stort plus samt at håndværket omkring omskiftning er lykkedes så godt, er noget at bide mærke i. Efter dette har jeg haft telefonen i et stykke tid og den kører bare derud af. Hvis man har problemer med sin telefon, om det er et uheld eller slid, kan man helt sikkert komme til CC-trading og få hjælp. Der bliver i hvert fald ikke skåret på kvaliteten af både materiale eller iPhone 5 service.

Reparation af iphone 5C

Der kan være ting galt med ens telefon som man ikke selv er herre over at forebygge, men der er også ting som man selv kan forebygge. Reparationer af iPhones er et voksende marked, da flere og flere mennesker køber iPhones, og dette gør at man selvfølge skal passe på sin telefon. Skader kommer ved uheld eller ved slid. Der er mange typer skader. Det kunne være at man har tabt sin telefon ved en lejlighed og dette gør at man har en beskadiget front eller bag. Dette kan dog fixes ved at erstatte den skadede skærm, telefonen igen bliver så brugsvenlig som før. Der er selvfølge også de skader som kommer med tiden. Bruger man sin telefon meget, kan det være at knapperne begynder at blive sløve og disse skal skiftes. Dette er heller ikke noget problem, da disse knapper nemt kan skiftes hvis man søger den rette hjælp. Der er også ting som højtalere, mikrofoner, antenner og stik til laderen som går i stykker ved brug. Det korte af det lange er sådan set bare at man kan få de fleste ting i ens telefon lavet hvis man søger den rette hjælp. Dette kunne være CC-trading som et godt eksempel. Man tager ned til butikken og snakker med en medarbejder om hvordan det står til og hvordan skaden ser ud. Derefter skiftes de dele som ikke fungerer og man får et resultat tilbage som man kan bruge. Det er en meget simpel process og hos CC-trading har man gode medarbejdere som ved hvordan man skal håndtere telefoner og udbedre de skader som telefonen eventuel har. Det gør at man som kunde kan stole på at ens telefon er i de hænder som ved hvordan den skal behandles og at man til sidst kan gå hjem med en telefon som er brugbar og ikke har de skader som den havde før. Der er ikke noget ved at man får sin telefon lavet og så går den i stykker igen. Det vil ingen reparatør have, da dette tager tid. Hvis man har et problem med en komponent kan man stole på at CC-trading tager sig godt af problemet.

Erfaring med: Rep. af Iphone 4S

Jeg havde for et par måneder siden et problem med min daværende telefon. Jeg synes ikke at den ville lade ordentligt op. Jeg synes den havde set bedre dage, men jeg havde på daværende tidspunkt ikke penge til at investere i en telefon som ville forbedre situationen ret meget. Jeg besluttede mig for at se om jeg ikke selv kunne få den til at lagre strømmen lidt bedre ved at slukke for så mange ubrugbare programmer, men dette hjalp kun en lille smule, så jeg søgte råd hos min far. Min teknologiske kunnen er ikke så høj, og han mente at jeg bare skulle have skiftet batteriet i telefonen. Han gav mig muligheden for at han kunne skifte det, men jeg syntes ikke at det var en god idé på det tidspunkt. Jeg havde som sagt intet alternativ så professionel hjælp var det eneste som var tilbage af muligheder. Jeg søgte hjælp i CC-trading og de havde præcis det batteri som skulle bruges. Det tog ikke lang tid før det var skiftet, 30 minutter – 45 minutter. Jeg blev i butikken for at se på nogle andre ting som de havde til telefoner. Jeg endte med at købe et cover til min telefon, så jeg slog 2 fluer med et smæk. Jeg fik så god en behandling i butikken, at jeg helt sikkert kan anbefale CC-trading. Jeg vidste ikke så meget omkring telefoner eller skiftning af batterier, så det var helt sikkert en fordel at kunne stille lidt spørgsmål omkring pris og udskiftning. De svarede selvfølgelig på mine spørgsmål og jeg fik sådan set bare et rigtig resultat samt en god oplevelse ud af mit besøg hos CC-trading. Som sagt er det min daværende telefon som der tales om, og det er grundet at jeg ikke synes jeg ville kaste flere penge efter den. Jeg kom til at tabe den og det gjorde at skærmen flækkede. Så tænkte jeg at jeg ville købe en ny, men batteriet fejlede aldrig noget efter jeg fik det skiftet og sådan set var det en god telefon at have efter udskiftningen.